Gavi en el seu retorn a la sessió amb el grup
Gavi en el seu retorn a la sessió amb el grup (FCB)
Barça

El Barça celebra el retorn més esperat: Gavi fa part de treball amb el grup

El migcampista andalús, lesionat el novembre de l'any passat, torna a entrenar-se amb els seus companys, pendent de rebre una alta mèdica que encara trigarà uns dies

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi ha estat rebut amb un túnel de calbots per part dels seus companys a l'entrenament d'aquest matí. Era el peatge a pagar per tornar a entrenar amb l'equip després de més de deu mesos lesionat, concretament des del novembre del 2023, quan va ser operat d'una greu lesió als lligaments i al menisc. Avui ha superat un esglaó més en el seu objectiu de tornar a trepitjar els terrenys de joc amb motiu d'un partit oficial, un fet que encara trigarà uns dies fins que no rebi l'alta mèdica definitiva.

El club té clar que no vol córrer riscos amb Gavi tenint en compte que surt d'una lesió molt greu i que no cal precipitar-se en un retorn que en cas de recaiguda complicaria molt l'escenari. El jugador de la Masia ha fet una recuperació molt dura i constant i coneixent el seu caràcter guanyador i inconformista compta els dies per a la seva tornada. Ara veu més a prop la sortida d'un túnel en forma d'entrebanc mèdic que acabarà superant.

El retorn de Gavi serà una molt bona notícia per a Hansi Flick, qui després de la pèrdua de Marc Bernal, recuperaria un efectiu molt útil en el mig del camp blaugrana. I una reaparició que serà molt celebrada per l'afició, que ha tingut una estima especial per un jugador que sempre ha demostrat un gran sentiment culer.

Anar al contingut