Ansu Fati en el seu retorn als terrenys de joc (FCB)

El Barça celebra el retorn d'Ansu Fati als terrenys de joc

El davanter blaugrana s'ha exercitat a la ciutat esportiva després de superar una lesió a la planta del peu dret
Redacció Esport3 Actualitzat

Ansu Fati torna a l'activitat. En l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el davanter del Barça ha participat tant en els exercicis físics com en els de pilota, que Hansi Flick ha planificat per a tots els futbolistes que no s'han incorporat a cap convocatòria internacional. El 10 blaugrana no es podia exercitar amb normalitat des del 24 de juliol, quan una lesió a la planta del peu dret li va fer perdre la gira nord-americana. Al final, a la pràctica, també s'ha perdut l'inici de la temporada.

Molts precedents de lesió

Els problemes greus de lesions d'Ansu Fati van començar el novembre del 2020, quan es va trencar el menisc i va estar gairebé un any fora dels terrenys de joc. No el va poder gaudir Ronald Koeman en la seva primera temporada com a tècnic del Barça, ni tampoc Xavi Hernández quan el va substituir, ja que la seva arribada a la banqueta va coincidir amb un altre rosari de lesions del davanter, ara a la cuixa. L'entrenador terrassenc, durant la temporada 2022-2023, la del títol de Lliga, el va dosificar donant-li minuts avançades les segones parts, però la seva aportació va ser testimonial. Tres dels seus set gols van arribar quan el campionat ja estava decidit. La cessió al Brighton de la temporada passada tampoc li va donar la continuïtat desitjada i aquest estiu era un dels candidats a sortir. Els problemes del Barça amb el marge salarial, però, li donen una segona oportunitat.

Flick sap com fer-ho

La fragilitat d'Ansu Fati té certes similituds amb la de Kingsley Coman, també extrem, del Bayern de Múnic. El talentós jugador francès, fins i tot, i amb només 22 anys, la temporada 2018-2019 va anunciar que es retiraria del futbol si tornava a tenir una lesió molt greu com les que l'havien obligat a operar-se. No només va continuar jugant, sinó que, amb Hansi Flick a la banqueta, va ser l'autor del gol decisiu en la final de la Champions League del 2020, disputada a Lisboa contra el París Saint-Germain (0-1). Tots els barcelonistes signarien que es tornés a repetir la mateixa història.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut