Arnau Tenas durant un partit amb el Barça

El Barça canvia de plans amb Arnau Tenas

Tot i haver decidit no executar la clàusula de renovació, el club blaugrana està valorant ara la seva renovació i podria haver-hi un gir de guió d'última hora
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha canviat de parer i ara té la intenció de tornar a asseure's amb Arnau Tenas, que aquest 30 de juny finalitza contracte amb el conjunt blaugrana.

El mateix Arnau havia confirmat fa uns dies que el Barça ja li havia comunicat la decisió de no renovar-lo. Tot i això, el club al final hauria fet marxa enrere i l'internacional sub-21 podria seguir vinculat a l'entitat blaugrana.

El Barça valora la trajectòria de Tenas, amb tretze temporades dins del club, el seu excel·lent joc amb els peus i la bona actitud que ha mostrat sempre a tots els equips de les categories inferiors en què ha jugat. Tot i això, havia decidit no renovar-lo tenint en compte que ja compta amb dos porters de garanties per al primer equip, Marc-André ter Stegen i Iñaki Peña, i que per tant tenia molt difícil ser titular.

A última hora, però, el club sembla que hauria reconsiderat la seva posició i estaria valorant la possibilitat de renovar el porter de Vic.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut