El Barça deixa dos punts a Granada per culpa d'un mal inici (2-2)

Dues picades de Bryan, una als 17 segons i l'altra després d'asseure Koundé, han deixat noquejats els blaugranes, que només han pogut igualar als instants finals

L'empat a Granada ha començat malament i s'ha acabat traduint en el tercer empat en 5 desplaçaments. El Barça queda tercer, a tres punts del Reial Madrid:

• El partit ha començat de la pitjor manera possible per als culers. El Barça ha servit de centre però ràpidament Gavi ha perdut la pilota. Lucas Boyé ha assistit Bryan Zaragoza i aquest ha superat Ter Stegen amb un xut creuat. Havien passat 17 segons i el gol s'ha convertit en el més ràpid encaixat pels blaugranes des que existeixen imatges. Mal rècord per arrencar:
  • El Barça no ha trepitjat àrea rival fins al minut 17. Gavi ha assistit Joao Félix però el porter del Granada, Andre Ferreira, ha desviat amb encert la rematada del portuguès.
  • El mateix Ferreira ha resolt de manera satisfactòria un xut de Gavi des de fora de l'àrea en el minut 20.
  • També des de lluny ho ha provat Joao Félix però el seu xut ha sortit desviat a l'esquerra de la porteria local (min 24).
  • Semblava que el gol de l'empat era qüestió de temps, però ha estat el Granada qui ha fet el segon. I novament amb la signatura de Bryan Zaragoza. Gran passada en profunditat de Gumbau i excel·lent resolució de Zaragoza, que ha retallat dues vegades Kounde abans de superar Ter Stegen amb una rematada amb l'exterior. Golàs dels andalusos en el minut 29.
  • Més males notícies per als barcelonistes abans de la mitja part. En el minut 38, Gavi ha caigut sobre la cama esquerra precisament de Koundé. El francès ha provat de continuar però ha acabat sent substituït per Araujo.
  • En temps de descompte, però, el Barça ha escurçat distàncies. En una jugada embolicada, Joao Félix ha pogut fer arribar la pilota a Lamine Yamal. A porteria, buida el jove atacant culer ha fet el 2-1 i, de pas, s'ha convertit en el jugador més jove en marcar en tota la història de la Lliga. Un altre rècord, feliç en aquest cas, per anar cap als vestidors.
  • La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera. Amb el Barça absolutament dominant però patint per generar perill. De fet, no ha posat a prova Ferreria fins al minut 54. Amb una rematada molt centrada de Fermín després d'un servei de córner.
  • Tot seguit el Granada n'ha tingut una de molt clara per fer el tercer. Boyé ha rematat de manera molt poc ortodoxa una falta lateral servida per Gumbau. La pilota ha sortit molt a prop de la porteria de Ter Stegen.
  • En el minut 67, Ferran Torres ha estat a punt d'empatar. Araujo ha despenjat una centrada de Gündogan per enviar la pilota a peus del valencià. Andre Ferreria ha aturat sobre la mateixa línia de gol.
  • El mateix Ferran ha estat protagonista de la següent acció destacada dels blaugrana. Assistència del de Foios per a Araujo -disfressat ja d'Alexanko- però l'uruguaià ha xutat un pèl desviat.
  • Finalment, la insistència del Barça ha tingut premi i Sergi Roberto ha empatat a centrada d'Alejandro Balde. Els jugadors del Granada i el públic andalús han protestat molt una possible falta de Joao Felix sobre Vallejo però el VAR ha acabat validant la diana del capità barcelonista (min 85)
  • En l'acció immediatament posterior i amb el partit absolutament boig, Bryan Zaragoza ha rematat al pal després d'una contra dels locals.
  • En temps de descompte Joao Félix ha marcat el 2-3 que completava la remuntada, però l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc de Ferran Torres.
  • El marcador ja no s'ha mogut més i el Barça torna de Granada amb només 1 punt. Això fa que els de Xavi siguin tercers a la taula, a un punt del Girona i a tres del líder, el Reial Madrid.