El Barça blinda Héctor Fort fins al 2026
El Barça blinda Héctor Fort fins al 2026
Barça

El Barça blinda Héctor Fort fins al 2026

El jove del planter firma amb el club blaugrana la seva renovació. Va entrar al club amb 7 anys, hi porta més de mitja vida

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'ha assegurat la continuïtat d'una altra de les perles del planter. Héctor Fort ha renovat fins al 2026. El lateral és un dels jugadors que Xavi ha fet debutar, aquesta temporada, amb el primer equip. La seva primera titularitat en un partit oficial, ni més ni menys que en un escenari com San Mamés a la Copa, va ser una bona carta de presentació.

Fort és un altre futbolista de la Masia --va entrar al Barça amb 7 anys, hi porta més de mitja vida-- que engreixa el llegat del tècnic de Terrassa, al costat de Fermín, Lamine Yamal o Cubarsí. Ha disputat 10 partits en total, tot i tenir només 17 anys. A l'agost en fa 18, moment en què el contracte s'estendrà fins el 2029.

El jugador de la Masia afegirà competència a Balde i relativitza el pes de la decisió que ha de prendre el club al voltant de l'ara cedit Cancelo. Amb el bon rendiment del barceloní es veu menys clara una nova aposta pel lateral portuguès de 30 anys.

 

 

El jugador ha estat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva per firmar aquest nou contracte i fer les tradicionals fotografies de renovació, en un dia en què l'actualitat del Barça ha passat també per la sortida de Xavi i l'arribada de Flick.

 

Anar al contingut