Nàstic i Barça Atlètic seran els dos únics representants catalans a la 1a RFEF la temporada 2024-25 (FC Barcelona)
Futbol

El Barça Atlètic i el Nàstic ja coneixen els seus rivals de la temporada 2024-25

Blaugranes i granes són els dos únics representants catalans que hi haurà al grup 1, el del nord, després de la distribució feta per la Federació Espanyola, en una Lliga que començarà el 24 d'agost

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic i el Nàstic ja saben quins seran els seus rivals al grup 1 de la Primera Federació per a la temporada 2024-25. Després de no aconseguir l'ascens a Segona Divisió, blaugranes i granes, els únics representants catalans de la categoria, seguiran al grup nord, on es trobaran dos equips que han baixat de Segona Divisió: l'Andorra i l'Amorebieta. També hi seran l'Athletic Club B, el Barakaldo, l'Osasuna B, l'Arenteiro, el Lugo, la cultural Lleonesa, la Gimnàstica Segoviana, l'Ourense, el Celta Fortuna, la Reial Societat B, el Real Unión, la Ponferradina, el Tarazona, el Sestao River, l'Unionistas de Salamanca i el Zamora. La Lliga començarà el 24 d'agost. 

 

 

Els de Segona Federació, cap al sud

En canvi, els equips catalans que jugaran a Segona Federació ho faran al grup 3, amb rivals balears i valencians. Els nou catalans són el Sant Andreu, l'Europa, el Lleida Esportiu, el Badalona Futur, el Terrassa, l'Espanyol B, el Sabadell, el Cornellà i l'Olot, que es veuran les cares amb el València Mestalla, l'Atlètic Balears, l'Alzira, la Penya Esportiva, l'Andratx, el Torrent, el Mallorca B, l'Eivissa i l'Elx Il·licità.

 

 

Anar al contingut