Mika Faye durant un entrenament del Barça
Mika Faye durant un entrenament del Barça (FCB)
Barça

El Barça arriba a un acord per a la sortida de Mika Faye

El club blaugrana podrà fer caixa amb la sortida del jove defensor, que jugarà al Rennes

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua buscant espai per poder completar la plantilla de Hansi Flick i inscriure així Dani Olmo a la Lliga. En aquest sentit, la disciplina blaugrana ha tancat una nova sortida, la de Mika Faye. El defensor senegalès va arribar la temporada passada per 1,5 milions d'euros per jugar al filial del Barça.

Després d'una gran actuació a la Primera Federació, el club blaugrana ha aconseguit vendre'l per una gran quantitat econòmica, tenint en compte que no ha disputat cap minut a Primera Divisió. I és que el Rennes pagarà fins a 12 milions més quatre en variables per Faye. A més, el Barça es guarda un 25% del total d'una futura venda del jugador i una opció de recompra durant les dues pròximes temporades de 35 milions.

Una sortida per tancar la inscripció d'Olmo

Mika Faye ha estat sota les ordres de Hansi Flick durant la pretemporada i ha disputat minuts en alguns dels amistosos de la gira americana. El jugador ha estat entrenant amb l'equip fins aquest mateix dijous al matí abans de viatjar cap a França i tancar la seva sortida. Una sortida que, segons ha informat el periodista Gerard Romero, té relació directa amb la inscripció de Dani Olmo. I és que tots dos jugadors comparteixen representant, Andy Bara, que ha facilitat el traspàs de Faye per ajudar el futbolista egarenc.

Anar al contingut