Marc Cardona ha jugat cedit a l'Eibar la temporada passada
Futbol

El Barça arriba a un acord pel traspàs de Marc Cardona a l'Osasuna

El conjunt navarrès pagarà 2,5 milions d'euros pel fitxatge del futbolista lleidatà, que la temporada passada va marcar tres gols a Primera a les files de l'Eibar

Actualitzat

El FC Barcelona i l'Osasuna han arribat a un acord pel traspàs de Marc Cardona al conjunt navarrès, que pagarà 2,5 milions d'euros al club blaugrana per la seva incorporació. Cardona ha firmat un contracte amb l'Osasuna fins al 2023 i tindrà una clàusula de rescissió de 14 milions d'euros. Aquest dimecres passarà la corresponent revisió mèdica abans de ser presentat de forma oficial a les instal·lacions del Tajonar.

El futbolista lleidatà posa fi a la seva etapa barcelonista després de jugar al Barça B durant dues temporades, la 2016/17 i 2017/18, on va marcar 24 gols en 60 partits. A més, va debutar amb el primer equip blaugrana de la mà de Luis Enrique el desembre del 2016 al Camp Nou contra el Borussia Monchengladbach.

Aquest darrer curs, Marc Cardona ha estat cedit a la SD Eibar i amb el conjunt basc s'ha estrenat com a golejador de Primera Divisió, on ha marcat un total de tres dianes, un d'ells al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.

Anar al contingut