Handbol

El Barça arrenca a la Champions sense central i sense ser el favorit

Els blaugranes arrenquen el seu periple a la Champions d'handbol

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça d'handbol disputa aquest vespre a la pista del Montpeller (20.35, en directe per Esport3 i les plataformes digitals de 3Cat) el primer partit d'aquesta nova edició de la Champions.

Serà un enfrontament complicat i el tècnic blaugrana, Carlos Ortega, segueix buscant la fórmula per reestructurar el joc de l'equip després de la important baixa del central Domen Makuc. A més, tampoc podrà comptar amb Gonzalo Pérez de Vargas, que ha estat pare.

El tècnic del Barça, Carlos Ortega, segueix buscant solucions per cobrir l'inesperada baixa del seu director de joc. Ara només hi ha Pol Valera com a central pur, tot i que altres jugadors, com Blaz Janc o Melvyn Richardson, poden jugar puntualment en aquesta demarcació.

L'estrena de la Champions a la pista del Montpeller serà molt complicada. L'empat blaugrana a la pista del Bidasoa a la lliga ha posat dubtes a l'equip i ha esperonat els rivals.

Sense el paper de favorits

Segons el tècnic blaugrana: "Aquest any som més humans i sabem que si no ho donem tot qualsevol rival ens pot guanyar". El Barça està enquadrat al grup B , amb el Magdeburg i el Telekom Veszprem com a equips més potents. Aquest seran els grans rivals per accedir a una de les dues places del grup que donen accés directe als quarts de final.

El calendari juga en contra del Barça, perquè d'aquí una setmana és el campió de la Champions, el Magdeburg, qui visitarà el Palau Blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut