Dembélé durant un partit amb el Barça (Europa Press)

Dembélé torna a viatjar a París per tancar el seu traspàs al PSG

Mateu Alemany confirma que l'operació és a punt de tancar-se definitivament
Redacció Esport3 Actualitzat

Ousmane Dembélé, ara sí, sembla que serà jugador del PSG de forma imminent. L'operació, que havia quedat enrocada durant uns dies, s'ha desbloquejat. Així ho ha assegurat Mateu Alemany, director de futbol del Barça, en declaracions a TV3 durant la disputa del trofeu Joan Gamper. 

"És a París. No està tot tancat, s'han de signar una sèrie de documents, però en aquests moments ja no és aquí". 

Alemany no ha volgut desvelar com queda el repartiment de la quantitat que el club parisenc pagarà per endur-se l'extrem francès: "ja ho comunicarem en el seu moment quan es tanqui tot"

En les hores prèvies al Gamper persistia el dubte de si Dembélé faria acte de presència a l'estadi Olímpic de Montjuïc. ​El Barça tenia clar que l'extrem francès no havia de disputar el partit, però l'opció de presentar-lo davant l'afició encara estava sobre la taula.

 

"Volem acabar aquest tema amb benefici per les tres parts"

El vicepresident Rafa Yuste ha confirmat a TV3 que Dembélé no s'ha ni desplaçat a l'estadi amb els seus companys. També ha acceptat que el Barça busca resoldre de manera amistosa la situació de Dembélé. "Estem encara negociant amb el PSG i esperem d'aquí poc poder donar per finiquitat en benefici de les tres parts", ha confessat Yuste.

L'operació, si tot va bé, es culminarà en els pròxims dies, just a temps perquè el jugador pugui ser amb el PSG a l'inici de la Ligue 1 i perquè alliberi massa salarial al Barça per poder inscriure jugadors. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut