Els dos Joaos, Cancelo i Félix, sobre la gespa de la ciutat esportiva
Els dos Joaos, Cancelo i Félix, dos dels fitxatges més importants de la Lliga espanyola
Barça

El Barça anuncia la sortida de Marcos Alonso i es fa enrere amb la de Joao Félix i Joao Cancelo

El dia 30 de juny és la data límit de les cessions dels portuguesos i del contracte del defensa madrileny

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat que Marcos Alonso i els Joaos no continuaran al Barça. Al cap d'uns instants, però, el club ha esborrat els missatges de comiat a Joao Cancelo i Joao Félix. Una marxa enrere que pot explicar la voluntat del club perquè segueixin.

La cessió dels Joaos acaba aquest 30 de juny. Per tant, el Barça ha de renegociar si vol que els portuguesos segueixin al club. Els Joaos deixen de ser jugadors blaugranes però el Barça ha volgut esborrar els comiats formals davant la confusió que s'havia poduït per una publicació que confirmava que no seguiran al Barça.

En un primer moment, el Barça ha anunciat en una mateixa nota la sortida del club de Marcos Alonso, Joao Félix i Joao Cancelo. Però ha fet marxa enrere en el que era la notícia del dia: la no continuïtat dels Joaos.

Captura de la publicació inicial del Barça sobre la sortida dels tres jugadors 

Dels tres tuits que el Barça ha fet al voltant de les dues del migdia, n'han quedat finalment tres, i ha modificat la publicació a la web anunciant només la sortida de Marcos Alonso.

Per tant, els Joaos acaben la cessió aquest 30 de juny, però la seva continuïtat continua oberta.

Adeu a Marcos Alonso

Marcos Alonso ha disputat 45 partits amb el Barça en dues temporades. Va arribar l'estiu del 2022 procedent del Chelsea.

Anar al contingut