Barça

Un gol d'Araujo en l'últim sospir manté el Barça en la cursa per la Lliga (0-1)

La Reial Societat ha tingut els de Xavi contra les cordes, sobretot en el primer temps. Però el Barça ha despertat en la recta final i un cop de cap de l'uruguaià, validat pel VAR, ha certificat el triomf blaugrana

Àlex CastellsActualitzat

Un gol de Ronald Araujo, en el minut 92, ha permès al Barça assaltar l'estadi d'Anoeta i rescabalar-se, de retruc, de l'última ensopegada en el clàssic. Els de Xavi, molt inferiors a la Reial Societat durant tot el partit, s'aferren a la persecució del líder de Primera, el Girona.

  • La Reial Societat, de fet, només ha necessitat 27 segons per mostrar les seves intencions. És el temps que ha necessitat per disposar de la primera oportunitat, un xut de Barrene que Ter Stegen ha desviat a córner.
  • El porter alemany ha tingut feina extra en el primer temps. Ha hagut d'intervenir, més tard, per esmenar un regal de Koundé a Oyarzábal. I també per desviar, amb el peu, un xut creuat de Take Kubo.
  • El Barça s'ha vist contra les cordes i sense capacitat de reacció. Només a les acaballes del primer temps, Joao Félix ha donat símptones de rebel·lia. En l'intent de regatejar Zubeldia, ha anat per terra i ha reclamat penal. Alberola Rojas ha interpretat que la trepitjada del defensor de la Reial no era prou forta.
Joao Félix reclama penal (EFE)
Joao Félix reclama penal (EFE)
  • No ha canviat gaire l'escenari després del descans. I Xavi no ha trigat a fer els primers canvis. Així, en el minut 57, ha donat entrada a Pedri, inèdit des de finals d'agost.
  • També la Reial Societat ha reclamat un penal, després d'una caiguda d'Oyarzábal. El contacte amb Koundé ha estat mínim i, des del VAR, han fet veure a l'àrbitre que no s'havia d'assenyalar res.
  • Ter Stegen, providencial en el primer temps, també ha exhibit solidesa, en el minut 71, quan Barrene ha mirat de sorprendre'l des de fora de l'àrea. L'alemany, molt atent, l'ha enviat a córner.
  • El Barça no ha tirat entre els tres pals fins al minut 90. Araujo ho ha intentat des de lluny. I, just després, Gavi s'ha plantat sol davant de Remiro, però no ha pogut superar-lo.
  • I, en l'últim sospir, l'aparició del central uruguaià ha deixat glaçat l'estadi d'Anoeta. L'equip donostiarra havia fet mèrits de sobres per tombar el campió de Lliga, però els tres punts han volat cap a Barcelona.

 

 

   
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut