El Barça afronta a Budapest una final històrica amb l'Olympique de Lió com a favorit (EFE)
Barça

El Barça afronta a Budapest una final històrica amb l'Olympique de Lió com a favorit

El seu rival, un Olympique de Lió que ha estat 5 vegades campió d'Europa i que s'ha endut el títol, de manera consecutiva, els 3 últims anys. Les blaugranes, carregades d'il·lusió, estan convençudes que poden fer història

Actualitzat

El FC Barcelona juga aquest dissabte a Budapest un partit històric (a les 18.00 hores) contra el gran dominador del torneig, l'Olympique de Lió.  

El paper de favorites recau completament sobre el quadre francès, que s'han endut la Lliga de Campions femenina en les tres últimes edicions (en total tenen cinc trofeus), ja que el Barça, malgrat haver estat un dels equips més competitius a Europa en l'últim lustre, es troba molt lluny del poder de l'Olympique.

Això no obstant, a només un partit, el xoc es presenta una mica més igualat. No com l'any passat, en què a quarts de final el Barça va perdre en l'anada un partit clarament dominat per les franceses (2-1), i en la tornada al Miniestadi van tornar a ser superades per un 0-1.

Els últims anys, el conjunt femení del Barcelona no ha pogut aconseguir el campionat de Lliga, que se li ha resistit per quart any consecutiu, però en canvi a la Lliga de Campions ha fet un pas ferm com mai abans ho havia fet un club de la Lliga, ja que va arribar a una semifinal (fa dos anys), a quarts (l'any passat i en fa tres) i a la final d'aquesta temporada.

Les jugadores del renovat Lluís Cortés viuen un idil·li amb la Lliga de Campions, però la corona de campiones serà una empresa gairebé impossible davant un rival que és clarament més fort i juga millor a futbol.

El full de serveis de l'Olympique de Lió impressiona, i no només per les tretze lligues seguides a França, sinó pel seu domini a Europa, on porta tres Lligues de Campions seguides d'un total de cinc, així com dos subcampionats més.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut