Gündogan puja a l'avió de la gira nord-americana del Barça
Gündogan puja a l'avió de la gira nord-americana del Barça
FUTBOL

El Barça vola cap als Estats Units sense Nico i amb Lenglet

Xavi s'emporta 32 futbolistes, Oriol Romeu inclòs, per a la gira "Barça on tour: US 2023"

Redacció Esport3Actualitzat

La gira de pretemporada del Barça pels Estats Units d'Amèrica està a punt de començar. Després de l'entrenament matinal d'aquest dimecres, l'entrenador culer, Xavi Hernández, ha donat a conèixer la convocatòria completa.  Han viatjat jugadors com Lenglet, Dest i Kessié, que són transferibles. en total hi han viatjat 32 jugadors: 25 del primer equip i 7 del filial.

La llista la formen Ter Stegen, Iñaki Peña, Ronald Araujo, Christensen, Marcos Alonso, Iñigo Martínez, Kounde, Eric Garcia, Lenglet, Balde, Dest, Kessie, Oriol Romeu, Gavi, Pedri, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Ez Abde, Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran Torres, Raphinha, Gündogan.

A més de les set perles del filial Lamine Yamal, Mika Faye, M. Casadó, Astralaga, Fermín López, Àlex Valle, Aleix Garrido i Julián Araujo.

Lenglet, sorpresa inesperada

La gran novetat és la presència de Clement Lenglet entre els convocats, que va jugar cedit al Tottenham la temporada passada i que en principi no compta per a Xavi. I a la llista no hi és Nico, que buscarà minuts lluny de Barcelona després de parlar amb Xavi.

La confirmació del fitxatge del migcampista procedent del Girona, Oriol Romeu, s'ha fet només uns minuts abans de les nou del matí, quan l'equip blaugrana ha començat l'últim entrenament abans de viatjar cap als Estats Units, on faran la gira de pretemporada. Romeu s'ha pogut entrenar ja amb els seus nous companys.

 

 

El calendari de partits als EUA

El Barça viatja a primera hora de la tarda cap a Los Angeles, on establirà el seu campament base en aquesta gira. Des d'allà es desplaçaran cap a altres ciutats per jugar els diferents partits de la gira. Tots els partits es podran veure per TV3 i les seves plataformes digitals:

1r partit: Barça-Juventus. Aquest cap de setmana, la matinada de dissabte a diumenge. Hora catalana: 4.30. Santa Clara

2n partit: Arsenal-Barça. Matinada del dimecres 26 al dijous 27. Hora catalana: 4.30. Los Angeles

3r partit: Barça-Madrid. Dissabte 29 juliol a les 23.00, hora d'aquí. Dallas

4t partit: Milan-Barça. Matinada de l'1 al 2 d'agost. 5.00, hora catalana. Las Vegas

Anar al contingut