Barça

El Cadis assalta el Camp Nou i deixa al Barça lluny de la Lliga (0-1)

Un Cadis ordenat s'ha endut un triomf merescut gràcies a un gol de Lucas Pérez. Pels blaugranes només Dembélé ha generat perill, però sense premi de cara a porteria

Xavi LemusActualitzat

Xavi ha presentat un onze titular ple de novetats respecte al partit contra l'Eintracht. Així, Dest, Lenglet, Frenkie de Jong i Memphis han sortit com a titulars. El primer temps dels blaugranes ha estat molt fluix, amb un futbol previsible i molt poca profunditat. I això que en el minut 2 hi ha hagut una doble ocasió per part de Dembélé i Ferran Torres. A partir d'aquest moment només el davanter francès per la banda dreta ha desbordat i ha generat cert perill, però sense encert en la definició. Un Cadis ordenat ha tingut la millor ocasió per marcar en un contracop conduït per Rubén Sobrino que ha rematat defectuosament Lucas Pérez tot sol davant de Ter Stegen. Per part dels blaugranes només una acció personal de Dembélé es pot comptabilitzar com a acció de perill. Un bagatge molt pobre per al Barça.

El postpartit, al "Gol a gol" d'Esport3

 

El segon temps ha començat de la pitjor forma possible. Una centrada lateral d'Àlex Fernández ha donat peu a una doble rematada de Sobrino que Ter Stegen ha refusat però que ha culminat en gol de Lucas Pérez. Era el 0-1 en el minut 47. El Barça ha intentat augmentar el ritme i tancar el Cadis a la seva àrea, però sense idees per trobar espais. Només l'omnipresent Dembélé amb un parell de xuts ha generat esperances d'empatar el duel. El Cadis hauria pogut fer el 0-2 per una badada defensiva de Lenglet que ha deixat Álex Fernández tot sol dins de l'àrea i que ha perdonat amb un xut que ha sortit fregant el pal.

Xavi ha apostat per la carta Luuk de Jong, i l'holandès només entrar ha rematat un córner que Ledesma ha parat. Poc després, els andalusos han tornat a generar perill amb una centrada de Lucas Pérez que Sobrino ha culminat però que Ter Stegen ha desviat. Fins al final ha estat un intercanvi d'oportunitats per part dels dos equips. Per part blaugrana, un xut d'Eric i una rematada d'Aubameyang, que s'han trobat amb un inspirat Ledesma. Els andalusos haurien pogut ampliar el resultat amb una centrada-xut d'Alejo que ha picat al pal. Triomf merescut del Cadis contra un Barça impotent que s'acomiada de qualsevol opció de guanyar una Lliga que ja tenia molt complicada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut