Egipte sorprèn Espanya (1-2) i acaba primera de grup
futbol

Una selecció espanyola amb molts suplents perd la imbatibilitat al torneig olímpic de futbol en l'últim partit de la primera fase. Els de Santi Denia passen com a segons

Espanya necessitava un punt per ser primera, però la selecció d'Egipte ha sorprès els de Santi Denia i acaben la primera fase com a líders.

• Ibrahim Adel ha obert el marcador al minut 40 en una de les poques arribades d'Egipte.
  • Amb una alineació plena de jugadors no habituals, Espanya ha portat el pes del matx, però ha acusat la falta d'efectivitat en atac i ha fet massa concessions en defensa.
  • El mateix Adel ha aconseguit el 0 a 2 al minut 61 en un regal de Pacheco. El central de la Reial Societat ha donat pràcticament fet el gol a l'estrella egípcia en una passada errònia com a últim defensor.

• Amb Fermín ja al camp i Espanya a la desesperada, Egipte encara podria haver ampliat el marcador, però Mosquera ho ha evitat amb una gran intervenció sota els pals.
  • Al límit del temps reglamentari, Samu ha retallat diferències amb un cop de cap a centrada de Camello (1-2, minut 90). Tot i que s'han afegit 10 minuts extres, el marcador no s'ha tornat a moure. Liderat per a Egipte i Espanya segona de grup.