El pla d'Araujo de cara al Mundial ha estat aprovat pels serveis mèdics del Barça
Futbol

Efusiu agraïment de Ronald Araujo al Barça per deixar-lo anar al Mundial de Qatar

El central viatjarà a Doha per incorporar-se a la convocatòria de l'Uruguai acompanyat d'un metge del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

L'endemà que el seleccionador uruguaià Diego Alonso fes oficial la convocatòria de la selecció sud-americana per al Mundial de Qatar amb el lesionat Ronald Araujo entre els 26, el central ha agraït la complicitat del FC Barcelona amb una efusiva piulada.

El central viatjarà diumenge a Doha per incorporar-se a la convocatòria de l'Uruguai acompanyat d'un metge del Barça.

La presència d'Araujo al Mundial, pactada entre el Barça i l'Uruguai

Fa pocs dies, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper hi va haver una reunió a quatre bandes per definir el pla que havia de seguir el central de 23 anys a la cita mundialista. A la trobada hi van assistir el tècnic blaugrana Xavi Hernández, els serveis mèdics del Barça, Ronald Araujo i Diego Alonso.

Després de ser operat a Finlàndia, el central va demanar a Xavi poder viatjar amb la seva selecció i viure el Mundial des de dins. Això sí, el tècnic blaugrana va posar unes condicions per donar via verda a la petició d'Araujo. L'uruguaià les va acceptar i, finalment, el seleccionador l'ha pogut incloure entre els 26 jugadors que aniran a Qatar.

Alguns dels noms més destacats són els dels exblaugranes Luis Suárez i Martín Cáceres, el jugador del Reial Madrid Fede Valverde, i els davanters del Liverpool i del València Darwin Núñez i Edison Cavani.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut