Hoquei patins

Edu Castro tanca la seva etapa amb un nou títol i un dard cap a la directiva del Barça

El tècnic blaugrana revela que no se'ls va oferir la renovació abans de tancar la seva etapa amb la Lliga, el 23è títol de 33 disputats

Actualitzat

Edu Castro ha tancat aquest diumenge la seva etapa al capdavant del Barça d'hoquei patins. Ho ha fet aixecant un títol, un hàbit en els seus 7 anys a la banqueta: 23 títols de 33 disputats, com ha recordat ell mateix.

El tècnic gallec no ha amagat un cert dolor a l'hora de deixar el Barça: ha fet una anàlisi crua de la situació i ha revelat que no ha rebut explicacions convincents per part del club sobre la seva no renovació:

"Cada vegada s'ha anat afeblint l'equip, això és evidentíssim. Cada vegada tenim menys rotacions. Això és el Barça actual. I l'hoquei actual és això: cada vegada marxa més talent a Portugal"

Castro, però, ha anat més enllà i ha mostrat certa tibantor amb la directiva actual:

"Sense donar-nos cap motiu esportiu se'ns comunica que no ens renoven i a partir d'aquí se m'acut pensar que el motiu pot ser aquest (que es fa una aposta decidida per la secció).  Doncs l'afició del Barça està de sort perquè segur que aconsegueixen la Champions, o com a mínim seran molt competitius per fer-ho".

L'encara tècnic blaugrana, que no ha volgut confirmar els rumors que el situen al Benfica la temporada que ve, no tanca la porta a una possible tornada:

"Jo li dec tot el que soc com a entrenador al Barça (...) L'agraïment és infinit. Soc culer de tota la vida. Els desitjo el millor i tant de bo els nostres camins es tornin a retrobar perquè és molt difícil marxar del Barça".

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut