Els jugadors del Nàstic demanen explicacions a l'àrbitre, Mallo Fernández, desprñes de l'expulsió de Nacho
Futbol

Sancions duríssimes per al Nàstic arran dels incidents del play-off d'ascens

El Comitè de Competició es basa en l'acta arbitral, però l'informe dels Mossos d'Esquadra indica que la integritat física de l'equip arbitral "no es va veure compromesa"

Redacció Esport3Actualitzat

A la decepció per haver-se quedat a les portes de l'ascens a Segona, el Nàstic hi haurà de sumar les conseqüències dels incidents en el partit de tornada del play-off davant el Màlaga. El Comitè de Competició ha decretat el tancament del Nou Estadi de Tarragona per quatre partits. A més, també ha imposat sancions econòmiques per diferents irregularitats que es van fer constar a l'acta arbitral, per un total d'11.200 euros

Si la sanció al club és molt severa, no ho és menys el càstig a dos dels jugadors granes que van ser assenyalats en l'acta de Mallo Fernández. A David Concha se'l suspèn per dotze partits i al central Nacho, per cinc partits i tres mesos suplementaris

El Nàstic recorrerà les sancions

L'entitat tarragonina considera "totalment desmesurada la sanció imposada i reitera que recorrerà a la justícia ordinària per a l'aclariment dels fets d'una forma especial".

 

El Nàstic ja va anunciar abans d'aquesta sanció que portaria a la justícia ordinària l'arbitratge de Mallo Fernández. L'arbitratge i l'acta posterior del bilbaí han indignat els aficionats i el club tarragoní.

El col·legiat va assenyalar de forma contundent l'actitud dels aficionats i membres de l'entitat local. Van accedir a l'interior "gràcies a l'ajuda de les forces de seguretat pública". També va recollir amenaces contra la seva integritat i família: "Morireu", "el teu fill morirà", "que mori la vostra puta família". 

L'informe dels Mossos no es correspon amb l'acta arbitral

El Nàstic disposa un recurs que pot ser molt valuós per a la seva defensa: La versió dels fets recollida a l'acta arbitral no es correspon amb l'informe que van redactar els Mossos d'Esquadra que eren a l'estadi, i a la qual ha tingut accés TV3. Els Mossos relaten que "en cap cas es ve veure compromesa la integritat física dels àrbitres". Tampoc no hi consta cap referència a les amenaces de mort que figuraven en el document reportat pel col·legiat del partit. 

 

Anar al contingut