Josep Maria Durán deixarà el càrrec de conseller delegat de l'Espanyol
Josep Maria Durán en una imatge d'arxiu
ESPANYOL

Durán: "Demanem al Procitat que recapaciti"

El conseller delegat de l'Espanyol vol que l'RCDE Stadium arribi almenys al 80% en la visita del Madrid

Oriol VidalActualitzat

El conseller delegat de l'Espanyol, Josep Maria Duran, ha reclamat més flexibilitat al Procicat. Duran no entén que es mantingui un aforament màxim del 60% als estadis catalans després que tant el ministeri de Sanitat com la Lliga ja permeten als clubs cobrir totes les localitats:

Demanem al Procitat que recapaciti. Les dades a Catalunya no són pitjors que a la resta d'Espanya. Des d'aquí fem una sol·licitud perquè, sisplau, recapacitin i ens deixin operar amb tranquil·litat i en llibertat per recuperar els ingressos perduts. El futbol és segur, no som el problema.

La decisió afecta molt directament l'Espanyol, que diumenge rep a l'RCDE Stadium el Reial Madrid: el partit que deixa més recaptació a les arques blanc-i-blaves per la presència de bona part dels aficionats del club blanc a Catalunya:

El mal està fet, però si demà el Procicat ens sorprèn positivament, ampliaríem el nombre d'entrades que hem posat a la venda. Tenim encara l'esperança que moguin fitxa i apugin l'aforament al 80%.

En el mateix sentit de Duran s'ha expressat el president del Barça, Joan Laporta, contrariat també pels perjudicis econòmics de les restriccions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut