Josep Maria Durán en una imatge d'arxiu

Durán: "Demanem al Procitat que recapaciti"

El conseller delegat de l'Espanyol vol que l'RCDE Stadium arribi almenys al 80% en la visita del Madrid
Oriol Vidal Actualitzat

El conseller delegat de l'Espanyol, Josep Maria Duran, ha reclamat més flexibilitat al Procicat. Duran no entén que es mantingui un aforament màxim del 60% als estadis catalans després que tant el ministeri de Sanitat com la Lliga ja permeten als clubs cobrir totes les localitats:

Demanem al Procitat que recapaciti. Les dades a Catalunya no són pitjors que a la resta d'Espanya. Des d'aquí fem una sol·licitud perquè, sisplau, recapacitin i ens deixin operar amb tranquil·litat i en llibertat per recuperar els ingressos perduts. El futbol és segur, no som el problema.

La decisió afecta molt directament l'Espanyol, que diumenge rep a l'RCDE Stadium el Reial Madrid: el partit que deixa més recaptació a les arques blanc-i-blaves per la presència de bona part dels aficionats del club blanc a Catalunya:

El mal està fet, però si demà el Procicat ens sorprèn positivament, ampliaríem el nombre d'entrades que hem posat a la venda. Tenim encara l'esperança que moguin fitxa i apugin l'aforament al 80%.

En el mateix sentit de Duran s'ha expressat el president del Barça, Joan Laporta, contrariat també pels perjudicis econòmics de les restriccions.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut