Guardiola cedeix la pilota a Carvajal pel llançament d'un fora de banda, aquest dimarts al Bernabéu
Guardiola cedeix la pilota a Carvajal pel llançament d'un fora de banda, aquest dimarts al Bernabéu (Reuters)
futbol

Dues figures del Madrid ja no són intocables: el principal estrall del pas de l'huracà Guardiola pel Bernabéu

Aficionats blancs van trobar a faltar dos cracs en la vibrant anada dels quarts de la Champions: mèrit del City o mala ratxa reial

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola no va marxar de Madrid amb la victòria, però la seva conclusió general de l'empat va ser positiva: "Prefereixo que l'eliminatòria es decideixi a casa, amb la nostra gent, i així serà. Ja no queden entrades". No va entrar en gaires més detalls tàctics i es va limitar a deixar un encàrrec final per a Florentino Pérez i els jardiners del Bernabéu.

Res se li escapa al tècnic de Santpedor, però va deixar que fossin els analistes del Reial Madrid els que busquessin les causes del tercer duel Ancelotti-Guardiola que l'italià no pot guanyar. Pel seu índex d'encert en els diagnòstics, un dels comentaristes més sentits és l'exjugador del club Álvaro Benito. Amb el seu estil serè, una de les veus de les retransmissions de Movistar va ser crític amb les dues patums més en forma de la temporada: l'intermitent Vinícius i el Bellingham dels últims mesos.

"El Reial Madrid ha fet un partit per guanyar el que passa és que Vinícius ha estat per sota del seu nivell, del que ha de donar a l'últim terç, a les accions més fines... i Jude Bellingham crec que és un moment de dubte per a ell futbolísticament. Tinc els meus dubtes que si ja en aquest nivell ell jugant tan avançat tingui un bon rendiment."

El toc d'atenció al brasiler no és habitual en l'entorn madridista, amb tendència a tancar files al voltant de l'extrem i les seves desventures. Amb alguna excepció. Les alarmes amb Bellingham, en canvi, fa temps que estan enceses des que el britànic va deixar de fer gols, allà pel mes de febrer. El que és nou és qüestionar la seva posició avançada, que semblava la gran troballa del curs. El pas de l'huracà Guardiola torna a fer estralls a la Castellana. 

Anar al contingut