Artem Dovbyk es lamenta en una ocasió de joc amb el Girona
El davanter ucraïnès ha marcat 24 gols l'any del seu debut a Girona (EP)
Girona

Culebrot Dovbyk: recta final a les negociacions entre la Roma i el Girona

Encara no hi ha acord en els termes finals del traspàs entre els dos clubs

Redacció Esport3Actualitzat

La Roma no pot dir encara que hi ha fumata blanca amb el Girona i el traspàs de Dovbyk. Si bé tot segueix el seu rumb i tot és qüestió de temps. Un temps, que no preocupa les dues directives.

Encara hi ha certa distància entre els clubs després de la primera oferta de 30 M fixos + 5 M en variables, però el Girona i la Roma continuen en negociacions. Unes negociacions que podrien tancar-se aviat.

A la capital italiana ja està preparada una segona oferta que podria ascendir fins als 32 M fixos + 6 M en variables. Tot és qüestió de temps, i el fitxatge podria tancar-se aquesta setmana.

El culebrot Dovbyk es va iniciar fa dies quan l'Atlètic de Madrid estava disposat a tirar la casa per la finestra i ja havia pactat amb el futbolista un contracte estratosfèric que multiplicava gairebé per quatre l'actual firmat amb el Girona fa menys d'un any. Fins i tot el jugador ja no s'havia entrenat a les ordres de Míchel als entrenaments i s'havia quedat al gimnàs.

I quan tot semblava encarrilat, l'Atlètic i l'agent del davanter ucraïnès no van tancar les condicions i el representant va parlar fins i tot d'engany.

Amb aquests elements sobre la taula, abans que la negociació amb l'Atlètic entrés en la seva fase més avançada, la Roma va estar atenta a la situació i va agafar el testimoni a l'Atlètic. La tornada de Romelu Lukaku al Chelsea després de finalitzar la seva cessió ha deixat un buit en la davantera dels "giallorossi" que volen que ocupi l'ucraïnès. 

El Girona té un 70% dels drets del jugador, que és una peça clau per a Míchel, però l'interès de l'Atlètic de Madrid i de grans equips europeus per fitxar Dovbyk ha anat a més durant els últims dies i la seva sortida de Montilivi podria ser qüestió d'hores.

Artem Dovbyk, el dia de la seva presentació a Montilivi
Artem Dovbyk el dia de la seva presentació a Montilivi

Artem Dovbyk va arribar a Girona per ser la referència golejadora, però era un desconegut a la Lliga. Amb el pas de les jornades es va anar guanyant la confiança de Míchel i el hat-trick que li va fer al Sevilla en sis minuts ha estat una de les seves millors obres de la temporada l'any del debut a la Lliga.

Les opcions que se sospesen ara són en la forma de pagament dels 40 milions de clàusula.

El Girona sap que el gol es paga i que Dovbyk porta l'etiqueta de màxim golejador de l'última campanya. A més, els gironins no cobraran íntegrament els diners, ja que no tenen la totalitat dels drets del jugador. L'entitat de Montilivi posseeix el 70% dels drets de l'ucraïnès després de pagar l'agost passat 7,5 milions d'euros al Midtjylland i el Dnipró-1, els altres dos clubs que es repartiran el 30% restant dels drets d'un futbolista que igualment deixarà al Girona una quantitat de diners brutal per fer inversions esportives i estructurals.

Ningú ha marcat més gols que ell a la Lliga

Artem Dovbyk ha marcat 24 gols, ha estat pitxitxi i això ha fet despertar l'interès d'altres clubs.

Aquest gol que va marcar fa dos dissabtes contra el Montpeller podria ser l'últim del davanter ucraïnès a les ordres de Míchel.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut