Raphinha, en un moment del partit contra el Getafe (Europa Press)
Barça

Dos partits de sanció a Raphinha i dos més a Xavi

El Comitè de Competició ha establert el càstig per als dos representants blaugranes expulsats a Getafe

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja ha rebut un dels efectes secundaris de la batalla que va acabar sent l'estrena de la Lliga a Getafe: l'equip blaugrana haurà de prescindir de Raphinha durant els dos pròxims partits, mentre que Xavi no podrà seure a la banqueta tampoc en aquests dos partits. Així ho ha dictaminat el Comitè de Competició. El club blaugrana, que havia presentat al·legacions pel cas de l'extrem brasiler, ha anunciat que hi recorrerà. 

Els partits sense Raphinha ni Xavi seran a casa contra el Cadis, aquest diumenge (19.30) i a Vila-real, diumenge 27 d'agost (17.30)

Tot i la marxa de Dembélé, el tècnic blaugrana disposa de recursos per cobrir l'extrem dret, com Ferran Torres, màxim golejador de la pretemporada, Abde o Lamine Yamal, que ja van intervenir com a substituts al partit del Coliseum Alfonso Pérez. Pel que fa a la substitució del mateix Xavi, serà el seu germà, Òscar Hernández, qui farà les funcions d'entrenador principal.    

En el cas de Xavi la sanció és pels fets que li van valdre la targeta vermella al camp i no es tenen en compte les declaracions posteriors als diferents mitjans de comunicació. En aquest sentit, caldria una denúncia del Comitè Tècnic d'Àrbitres que de moment no s'ha produït.  

Anar al contingut