Cosme Prenafeta, en una imatge d'arxiu
Voleibol

Dos anys de presó per a l'entrenador Cosme Prenafeta per abús sexual a dues jugadores

Referent del voleibol català i estatal dels anys 90, Prenafeta va abusar sexualment de dues jugadores del seu equip fa tres anys

Agències/Redacció Esport3Actualitzat

L'Audiència Provincial d'Almeria ha confirmat la pena de dos anys de presó a l'entrenador català del Voleibol Almeria Cosme Prenafeta per haver abusat sexualment de dues jugadores. La sentència desestima el recurs d'apel·lació sobre els fets provats del 28 de desembre del 2020 durant un sopar de Nadal a casa seva amb totes les jugadores de l'equip.

El tècnic, referent del voleibol català i estatal dels anys 90, va fer petons no consentits a dues de les jugadores quan la resta van marxar, i de forma forçosa va agafar-les pel coll i va els va tocar les natges.

La sentència destaca les conseqüències psicològiques que han patit les dues víctimes després d'aquests actes sense consentiment.

Es ratifica, doncs, un any de presó per a cada un dels delictes d'abús sexual pels quals havia estat condemnat Prenafeta, amb ordres d'allunyament de 200 metres per a cada un dels delictes. També el pagament d'una indemnització per a cada una de les perjudicades.

Cosme Prenafeta, en una imatge d'arxiu

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut