Lewandowski i Szczesny, més a prop de tornar a jugar junts (Europa Press)
Barça

Donen per fet que Wojciech Szczesny jugarà al Barça: el pròxim pas està marcat

L'exinternacional hauria acceptat posposar la seva retirada per cobrir la vacant de Ter Stegen. Podria passar proves mèdiques aquest dijous.

Redacció Esport3Actualitzat

Tres dies han passat des que Marc-André ter Stegen es va lesionar de gravetat i el Barça ja té pràcticament lligat un substitut per mirar de cobrir el buit que deixa el porter alemany. Wojcech Szczesny, un dels porters que complien els requisits per poder-se incorporar immediatament a les ordres de Hansi Flick, hauria acceptat ja la proposta blaugrana. Ho assegura Tomasz Wlodarczyk, un dels periodistes esportius de referència de l'esport polonès. 

D'acord amb aquesta informació, Szczesny, que es troba a Marbella amb la seva família, viatjaria aquest mateix dijous a Barcelona per passar la revisió mèdica i firmar com a nou porter del Barça. D'aquesta manera, el porter internacional polonès, de 34 anys, posposaria una retirada que havia anunciat el passat mes de juliol -- la setmana passada la Juventus li va fer un homenatge -- i firmaria per una temporada amb el Barça.

Si s'acaba confirmant aquest extrem, faltarà veure com gestionarà Flick la situació. Algunes informacions apunten que Szczesny hauria posat com a condició ser titular per davant d'Iñaki Peña. En tot cas, el polonès es veu capacitat per ostentar la titularitat un cop s'hagi posat en forma. El seu últim partit oficial el va jugar el 21 de juny, a la passada Eurocopa. 

Anar al contingut