Santi Coch en l'homenatge que li va fer el Nàstic el passat abril
Santi Coch en l'homenatge que li va fer el Nàstic el passat abril (Nàstic)
Futbol

Dol a Tarragona per la mort de Santi Coch, llegenda del Nàstic

El lateral esquerre va defensar la samarreta grana en 528 partits en les 17 temporades, el que més l'ha lluït a la història del club, a més de portar el braçal de capità durant 11 campanyes

Josep CochActualitzat

Tarragona, el Nàstic i el futbol estan de dol per la mort de Santi Coch i Castillo als 64 anys, després d'una llarga malaltia. El que va ser durant 17 temporades -una com a cedit a la Cava- amo i senyor de la banda esquerra del Nou Estadi va jugar fins a 528 partits defensant els colors del seu equip de sempre, el Nàstic, amb qui va arribar a jugar a la Segona Divisió la temporada 1979-80.

Nascut a Vimbodí el 27 de maig del 1960, va formar part d'una nissaga de jugadors que van integrar la plantilla del Nàstic. El seu germà gran, Enric, va ser porter de l'equip grana, conjuntament amb el seu bessó Ramon. Tots tres van arribar a coincidir al Nàstic els anys 1986-87 i 1990-91. Els Coch van arribar al club procedents del Juvenil del Valls. El Santi va penjar les botes el 1994.


El mes d'abril i amb la malaltia ja en un estat avançat, el club li va retre un emotiu homenatge. L'entitat grana li va posar el seu nom a la porta número 8 del Nou Estadi en reconeixement del que ha estat tot un veritable mite per tot allò que ha aportat a l'entitat durant tots aquests anys. Un jugador únic, que va destacar per la rauxa, la seva personalitat i la seva capacitat de liderar l'equip damunt la gespa. 

Anar al contingut