Stefanos Tsitsipas (EFE)
Tenis

Stefanos Tsitsipas tomba Rafa Nadal i es classifica per la final de l'Open de Madrid

El tenista grec ha superat el manacorí en tres sets i una mica més de dues hores i mitja de partit

Actualitzat

Stefanos Tsitsipas es veurà les cares amb Novak Djokovic a la final de l'Open de Madrid. El tenista grec s'ha desfet de Rafa Nadal en un duel que s'ha allargat als tres sets i una mica més de les dues hores i mitja.

Tsitispas s'ha emportat el primer set per 6-4. Nadal, però, ha sabut mantenir el cap fred davant la intensitat del grec i ha sabut doblegar-lo amb claredat en el segon (2-6). El tercer i definitiu ha començat d'allò més igualat però de mica en mica el grec ha posat el manacorí contra les cordes amb el 5-2 en el marcador. Nadal, però, ha intentat reaccionar i ha guanyat el tercer joc en el seu compte personal. A partir d'aquí, l'ofensiva de Tsitsipas ha estat letal obligant el mallorquí a salvar fins a tres pilotes de partit. El grec, finalment, ha aconseguit el 6-3 definitiu.

 

Novak Djokovic es desfà a Dominic Thiem a la semifinal de Madrid

El serbi Novak Djokovic disputarà per tercera vegada la final de l'Open de Madrid després de dominar l'austríac Dominic Thiem per 7-6 (2) i 7-6 (4) en dues hores i vint-i-dos minuts, en una gran batalla des del fons de la pista, en la qual l'actual número 1 del món ha demostrat la seva gran fortalesa mental.

És la primera final d'aquest any de Nole després de guanyar el 15è Grand Slam de la seva carrera a Austràlia al gener. Per Thiem, era la tercera ocasió que aconseguia arribar a les semifinals a la Caixa Màgica, amb dues finals perdudes en els últims anys.

Djokovic ha saltat fresc a la pista, després de la baixa del seu rival a quarts, Cilic; al contrari de Thiem, que havia lluitat durant dues hores i deu minuts per guanyar Federer. 

Per guanyar el partit, Nole ha hagut de remuntar un 3-1 en contra en el primer set i un 4-2 en el segon, però el número 1 del món ha demostrat perquè ho és. 

Anar al contingut