Novak Djokovic (EFE)

Djokovic i Zverev avancen a tercera ronda de Roland Garros

El serbi ha superat Henri Laaksonen, mentre que l'alemany s'ha desfet de Mikael Ymer.
Actualitzat

Robert Bautista ha vençut sense problemes Taylor Fritz per classificar-se a la tercera ronda del Torneig Roland Garros després de superar-lo en els tres sets: 6-2, 6-3 i 6-2. Fernando Verdasco, en canvi, ha caigut eliminat davant d'Antoine Hoang en un matx que s'ha allargat fins als quatre sets: 6-4, 3-6, 7-6 i 7-5.

Novak Djokovic i Alexander Zverev s'han classificat per a la tercera ronda de Roland Garros. El tenista serbi s'ha desfet del suís Henri Laaksonen per 6-1, 6-4 i 6-3. El pròxim rival del número 1 del món serà l'italià Salvatore Caruso.

Alexander Zverev, per la seva banda, no ha tingut cap problema per superar el suec Mikael Ymer, que tan sols ha tingut opcions en el tercer set. Finalment, però, l'alemany s'ha imposat per 6-1, 6-3 i 7-6 (3). Ara, a la tercera ronda, l'espera el serbi Dusan Lajovic.

 

Naomi Osaka i Serena Williams també passen ronda

La tenista número 1 del món, Naomi Osaka ha vençut Victoria Azarenka per 4-6, 7-5 i 6-3 i s'ha classificat per a la tercera ronda en un partit que ha durat 2 hores i 50 minuts. La propera rival de la japonesa serà Katerina Siniakova.

Serena Williams ho ha tingut més fàcil davant de Kurumi Nara i s'ha classificat en dos clars sets 6-3 i 6-2. Sofia Kenin l'espera a la tercera ronda.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut