Tenis

Djokovic, Fognini i Wawrinka passen a vuitens del Roland Garros

El número 1 del tenis mundial, el serbi Novak Djokovic, s'ha afegit a Nadal i Federer i ja és als vuitens de final de Roland Garros, després de superar amb molta comoditat l'italià Salvatore Caruso

El número 1 del tenis mundial, el serbi Novak Djokovic, s'ha afegit a Nadal i Federer i ja és als vuitens de final de Roland Garros, després de superar amb molta comoditat l'italià Salvatore Caruso, un tenista que venia de la fase prèvia. Djokovic s'ha imposat per un clar 6 a 3, 6 a 3 i 6 a 2 en dues hores i quatre minuts, i manté les opcions d'encadenar el seu quart Grand Slam consecutiu. El pròxim rival serà l'alemany Jan-Lennard Struff, que s'ha desfet del croat Borna Coric.

Fognini també passa a vuitens

També ha passat als vuitens de final l'italià Fabio Fognini, després d'eliminar el castellonenc Roberto Baustista. El partit ha estat molt igualat en els tres primers sets. El primer s'ha decidit en el "tie-break" i ha caigut del costat de l'italià, que ha guanyat també el segon set per 6 a 4. En el tercer s'ha imposat Bautista pel mateix marcador, però en el quart se li han acabat les forces i Fognini s'ha imposat per un clar 6 a 1. El tenista italià s'acosta al top ten del rànquing mundial.

Wawrinka bat Dimitrov en el "tie-break"

El partit més disputat del dia ha estat el que han jugat el suís Stan Wawrinka i el rus Grigor Dimitrov. Ha estat tan igualat que els tres sets s'han hagut de decidir en el "tie-break". En tots tres, Wawrina ha demostrat tenir més sang freda i els ha pogut guanyar i, per tant, s'ha adjudicat el partit i ha accedit als vuitens de final. El primer l'ha guanyat per 7 a 5, el segon per 7 a 4 i el tercer per 10 a 8. És difícil trobar un marcador més ajustat que aquest.