Djokovic celebra la victòria contra Kohlschreiber en el seu debut a Wimbledon (EFE)
Tenis

Djokovic arrenca la defensa de Wimbledon amb un triomf contra Kohlscreiber

El tenista serbi, que busca el seu cinquè títol a l'herba de Londres, s'ha imposat en el seu debut al veterà jugador alemany per 6-3, 7-5 i 6-3

Actualitzat

Novak Djokovic ha arrencat la defensa de Wimbledon amb una victòria contra l'alemany Philip Kohlschreiber. El serbi, vigent campió a l'All England Club de Londres, no ha tingut un debut plàcid, ja que el seu primer rival a l'herba londinenca l'havia eliminat a Indian Wells. En aquesta ocasió, Djokovic no s'ha deixat sorprendre per Kohlschreiber i s'ha imposat en tres sets, per 6-3, 7-5 i 6-3.

El tenista de Belgrad, que busca el seu cinquè títol a Wimbledon, s'enfrontarà en segona ronda al nord-americà Denis Kudla, botxí del tunisià Malek Jaziri, per 6-4, 6-1 i 6-3.

Aquest dilluns també ha debutat Kevin Anderson, finalista l'any passat, i ho ha fet amb una còmoda victòria contra el francès Pierre-Hughes Herbert. El gegant sud-africà s'ha desfet còmodament del seu rival en tres sets, per 6-3, 6-4 i 6-2, i ara se les haurà amb el serbi Janko Tipsarevic, que s'ha imposat al japonès Yoshihito Nishioka en cinc sets, per 6-4, 6-7 (2), 6-2, 5-7 i 6-2.  

Marcel Granollers, a segona ronda

Marcel Granollers, l'únic dels tres representants catalans que ha jugat aquest dilluns, ha accedit a la segona ronda del quadre principal masculí. El tenista barceloní, que es va classificar procedent de la fase prèvia, s'ha imposat a l'italià Lorenzo Sonego en tres sets, per 7-6, 6-4 i 6-4. Granollers s'enfrontarà en la següent ronda al francès Ugo Humbert, número 66 del rànquing mundial, i botxí del seu compatriota Gael Monfils, que s'ha retirat lesionat en el cinquè set.

Els altres dos tenistes catalans presents en aquest Grand Slam, Albert Ramos i Paula Badosa, debutaran aquest dimarts contra el nord-americà Steve Johnson i la russa Varvara Flink, respectivament.

Anar al contingut