Frenkie de Jong
Frenkie de Jong durant una acció del partit (@FCBarcelona)
Barça

Divisió d'opinions del Camp Nou amb Frenkie de Jong

El migcampista ha rebut alguns xiulets en el moment de la seva substitució a la segona part

Redacció Esport3Actualitzat

Frenkie de Jong ha tornat a passar desapercebut al partit contra l'Elx. Un cop més. El neerlandès no es troba en el seu millor moment des que vesteix la samarreta blaugrana i molts culers ja pensen a vendre'l. El mateix pare del migcampista va pronunciar-se sobre la possible sortida del seu fill del Barça.

Amb l'explosió de jugadors com Gavi o Nico i amb l'espera del retorn de Pedri, Frenkie de Jong podria veure perillar la seva condició de titular indiscutible. De moment, Xavi confia en ell i a recuperar la seva millor versió.

No obstant, contra l'Elx, els poc més de 40.000 aficionats presents al Camp Nou no s'han decidit sobre el neerlandès. I és que, en el moment de la seva substitució, De Jong ha rebut aplaudiments, però també algun xiulet. Només és un toc d'atenció, però demostra que el neerlandès està a punt d'esgotar la paciència dels culers.

"Està fent un esforç espectacular"

A la roda de premsa posterior al partit, Xavi Hernández ha destacat la figura de Frenkie de Jong. El tècnic egarenc ha confessat que el neerlandès no es troba tant fluït com Gavi o Nico, però que també està fent una gran feina.

"Ens ha aportat coses també, no ha tingut la fluïdesa de Gavi o Nico, però ens ha aportat un treball fosc molt bo. Ha tingut molèsties tota la setmana, l'hem protegit i ha fet un esforç espectacular."

"També es tracta d'un tema de fatiga. Ha jugat pràcticament tots els minuts amb el Barça i amb la selecció, i això acaba passant factura. És normal."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut