Xavi, renovació en breu i bones sensacions amb Gündogan i Araujo
Xavi en la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis (F.C. Barcelona)
Barça

Xavi, renovació en breu i bones sensacions amb Gündogan i Araujo

El Barça, obligat a guanyar contra el Betis per no despenjar-se del Reial Madrid

Redació Esport3Actualitzat

El Barça torna a la feina després de la temuda aturada de seleccions. Aquesta vegada, però, sense lesions. Tot i un primer ensurt, Xavi podrà comptar amb Gündogan per a la visita del Betis a l'Estadi Lluís Companys, un partit que el Barça està obligat a guanyar per no despenjar-se del Madrid. Xavi ha parlat sobre el rival sevillà, la seva renovació, la nominació al The Best i noms com Araujo, Lamine Yamal o Ferran Torres. I amb una novetat a la convocatòria: el jove Unai Hernández.

Després de l'aturada de seleccions, Xavi assegura que l'equip arriba "".

"Només l'ensurt de Gündo. Tenim tots disponibles. Tenim un rival difícil. El Betis és un senyor equip. Futbolistes com Isco, Julio José, de molt nivell. A Pellegrini sempre li han agradat futbolistes tècnicament ben dotats."

Bones sensacions amb Gündogan -amb qui aquest dissabte decidiran el seu nivell de participació al partit-, i amb Ronald Araujo, que tindrà l'alta aquesta setmana "si tot va bé".

Xavi augura un partit molt disputat. La clau, tenir la possessió. I un altre factor: "Tenir el suport de l'afició a Montjuïc."
 

"Per mi és important el rendiment, també com a entrenador. Si no hi ha objectius clars a final de temporada… Aquí es tracta de guanyar títols. Quan ells vegin que la meva continuïtat no és correcta per al club, pas al costat."

Tot i tenir clar això, ara mateix està "molt il·lusionat" i "en una etapa i una plantilla molt bona". El tècnic ha assegurat que en breu s'anunciarà la seva renovació.

Nominació al The Best

"Sembla una broma. Amb tot el que hem patit i ara estic nominat al The Best." Xavi s'ha pres amb humor el canvi de l'opinió pública i els mitjans sobre el seu rendiment.

Ferran Torres, exemplar

Sobre el jugador valencià, Xavi ha estat contundent: "S'han rigut d'ell, i mira on està. Ha girat la truita ell sol".

"Té una fortalesa mental molt gran. És un exemple de superació. Per a l'staff també. Serà important perquè s'ho ha guanyat. Exemplar."

Sobre el comunicat de les jugadores de la selecció

Xavi ha deixat entendre que falta claredat en el comunicat de les jugadores de la selecció espanyola sobre el conflicte amb l'RFEF.

"Jo desconec les circumstàncies i el perquè de tot això. Són preguntes per a elles. Ja em vaig pronunciar sobre el que vam veure a nivell públic. Aquí ja desconec el que ha passat. Haurien de parlar clar i no donar peu a la confusió. Elles haurien d'aclarir realment el que ha passat."

Anar al contingut