Imatge de l'última assemblea del club (BM Granollers)
Handbol

Dimissions al BM Granollers per desavinences amb la directiva

Els responsables de l'àrea esportiva, Marc Amargant i Marc García, han presentat la dimissió, que ha estat acceptada pel club

Redacció Esport3Actualitzat

En plena aturada de les competicions per la disputa del Mundial i quan els equips es troben immersos en la preparació de la pròxima temporada, el BM Granollers ha vist com els dos màxims responsables fins ara de l'àrea esportiva, Marc Amargant i Marc García, han presentat la renúncia al càrrec, una dimissió que ha estat acceptada pel club però que encara no s'ha fet oficial.

Desavinences amb algunes decisions preses per la directiva que presideix Alfred Serra i que afectaven l'àrea esportiva han estat les raons per les quals els dos exjugadors del club, ara amb feines als despatxos, hagin pres la decisió de renunciar als càrrecs.

Aquest fet, que arriba en un període de la temporada que els clubs dediquen a planificar la següent, comporta que aquesta tasca recaigui momentàniament en mans del mateix president, Alfred Serra, i del director general, Victor Vilà, conjuntament amb l'entrenador del Fraikin BM Granollers, Antonio Rama, i el responsable de l'equip femení, Raúl Campos. El club, però, està buscant una nova incorporació que pugui assumir l'àrea esportiva.

El traspàs de Pol Valera, tancat

Tot i que semblava que el traspàs de Pol Valera al Barça estava en un punt mort, el BM Granollers i el club blaugrana ja s'han posat d'acord. L'entitat vallesana s'ha mantingut ferma i no ha rebaixat la clàusula de rescissió del jugador de la Garriga, i el Barça haurà de pagar els 50.000 euros que estipula el contracte. El traspàs de Pol Valera al Barça es farà oficial un cop el jugador torni de disputar el Mundial amb la selecció espanyola i superi la revisió mèdica prevista per l'entitat barcelonista.

Pol Valera, en acció amb l'equip vallesà (BM Granollers)

Curiositats del destí, la Lliga Asobal tornarà el pròxim 3 de febrer i ho farà amb el derbi català Granollers-Barça, que tindrà el morbo afegit de veure Pol Valera amb la samarreta canviada. El central vallesà, que des dels onze anys ha militat al Granollers, debutaria amb el Barça i ho faria davant de la que ha estat la seva afició fins ara. Aquest partit es podrà veure en directe per Esport3 a les 20.05 del vespre.

Anar al contingut