El camp d'O Revel on va tenir lloc l'incident
El camp d'O Revel on va tenir lloc l'incident
futbol

Dimiteix un entrenador de futbol infantil per un comentari masclista a la portera rival

Després d'aturar una pilota, la jugadora gallega de només 13 anys va sentir el tècnic dient: "Està soltera, per on l'hi vols ficar?"

Redacció Esport3Actualitzat

Un entrenador d'un equip de futbol gallec de la categoria infantil ha presentat la dimissió després de proferir comentaris masclistes a la portera del conjunt rival. El tècnic del CFB Poio va dir, referint-se a la jugadora del Villalonga FC mentre assenyalava un dels seus jugadors, "Està soltera, per on l'hi vols ficar?".

Les paraules van escoltar-se després que la portera, de només 13 anys, aturés una pilota durant el partit que es va disputar a la vila de Sanxenxo. Segons explica El Mundo, l'adolescent va acabar plorant al vestidor.

Després de l'incident, el seu equip no va dubtar a denunciar els insults sexistes mostrant "absoluta repulsa" cap a la conducta del formador. Un comportament que van culpar de ser el que "impedeix que la nostra societat avanci". A banda de mostrar "suport incondicional" a la seva jugadora, no entenen que l'àrbitre ometés l'incident a la seva acta.

El controvertit missatge de la junta directiva del CFB Poio

El club al qual pertanyia el dimissionari, en canvi, han acompanyat la condemna de "qualsevol comentari que pugui ferir, danyar o perjudicar qualsevol dona" amb una defensa de la trajectòria de més de 25 anys del tècnic. Deixa, segons la junta directiva del CFB Poio, "un llegat i uns ensenyaments que només el nostre entorn sap valorar i apreciar".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut