La reacció de Dika Mem després de perdre la pilota que va suposar l'empat alemany i la posterior pròrroga
La reacció de Dika Mem després de perdre la pilota que va suposar l'empat alemany i la posterior pròrroga (Reuters)
JOCS OLÍMPICS DE PARÍS

Dika Mem surt del pou amb una allau de suport: "M'he emportat una bufetada"

El capità del Barça es dirigeix a l'afició francesa 24 hores després de l'errada que va provocar l'eliminació dels Jocs

Redacció Esport3Actualitzat

"No li desitjo a ningú." Desolat, mirada baixa, sense ser capaç de trobar una explicació a l'errada sense la qual França estaria lluitant per les medalles dels seus Jocs. Una pèrdua de pilota 2 segons abans del final que provoca una pròrroga que mai s'hauria hagut de jugar és impropi del millor jugador d'handbol del món.

Hi ha jugades que enfonsen gegants com Mem, capità del Barça i estrella indiscutible de França. De res va servir que hagués marcat 10 gols en els quarts de la seva cita olímpica, rutina per a un referent acostumat a carregar-se l'equip a l'esquena. Dimecres a la tarda, la passada interceptada pel combinat alemany --entre el llarg Koester i Uscins va tramar l'empat a 29-- el va fer entrar en un pou.

L'endemà, amb l'ajuda de l'allau de missatges de suport rebuts, molt superior al nombre de retrets, ha començat a sortir-ne. Al seu Instagram ha agraït l'onada d'afecte que l'està començant a refer de la "bufetada" que ell mateix es va donar:

"Les paraules són molt difícils de trobar! Vull donar les gràcies als veritables seguidors de la selecció de França. Lilla, Paris, vas ser increïble. Aquesta experiència va ser una bogeria.. Ens hem emportat bufetada i jo personalment. Però ens tornarem a aixecar i en sortirem junts com sempre ho fa la selecció francesa!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dika Mem (@dikamem)

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut