Handbol

Dika Mem aixeca la veu per reivindicar la secció d'handbol del Barça

Mireia VicenteActualitzat

Va arribar el 2016, des de París, amb només 18 anys. Al Barça ha crescut personalment i professionalment fins a arribar a convertir-se, per molts, en el millor jugador del món. Li agradaria jugar tota la vida a Barcelona, on se sent molt a gust, però té molt clar que ho farà només si el club aposta per la secció.

"De moment, estic bé aquí i em queden molts anys. Vull seguir, com a mínim fins al final del meu contracte. Entenc perfectament la situació en què estem. Des que soc aquí, sempre he tingut un equip molt competitiu i no vull que canviï. Una cosa és guanyar títols i una altra passar una mica de la secció d'handbol i no posar-ho tot per intentar guanyar la Champions."

Dika Mem, amb contracte fins a l'estiu del 2027, celebra la renovació del pivot portuguès Luis Frade i valora molt positivament, també, l'explosió dels jugadors del planter; però també té clar que "no es pot deixar tot en mans dels germans Cikussa", fent referència que cal anar pas a pas.

En la seva vuitena temporada estrena capitania coincidint amb un moment complicat: retallades econòmiques, marxa de jugadors importants --com Ludovic Fàbregas i Luka Cindric-- i la lesió de llarga durada de Domen Makuc. I tot embolicat amb la decisió de l'entrenador de treure el braçalet de capità a Gonzalo Pérez de Vargas, perquè va anunciar que marxarà al Kiel quan acabi el seu contracte amb el Barça. La solvència de l'equip, amb una única derrota fins ara a la Champions, ha sorprès fins i tot el vestidor blaugrana.

"Ni nosaltres mateixos, si he de ser sincer, ens crèiem a principi temporada que seríem on som, perquè vam perdre jugadors importants. Jugadors que, a més de marxar, van a reforçar equips rivals".

I és que aquest any molts veien un Barça més feble, menys favorit. Però falten tres jornades per acabar la fase de grups i ja poden assegurar la classificació directa per als quarts de final.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut