Diego Godín anuncia la seva marxa de l'Atlètic de Madrid

El capità de l'Atlètic deixa la nau matalassera després de nou temporades i podria fitxar per l'Inter de Milà
Actualitzat

Un cop perduda la Lliga, per a l'Atlètic de Madrid comença ara l'època d'entrades i sortides de cara a la temporada que ve. Si fa uns mesos s'anunciava que Lucas Hernández jugarà la temporada que ve al Bayern de Munic, aquest dimarts ha estat un altre central, Diego Godín, qui ha confirmat la seva marxa de l'equip matalasser al mes de juny.

L'internacional uruguaià, actual capità de l'equip, acaba contracte a final de temporada i per tant marxa lliure. Als 34 anys, deixa enrere gairebé una dècada a l'Atlètic de Madrid, on hi va arribar l'estiu del 2010 procedent del Vila-real. En total, són 387 partits amb l'Atlètic, coincidint gairebé amb l'etapa de Diego Simeone a la banqueta –l'argentí va arribar un any i mig més tard–, i després de guanyar fins a 8 títols amb l'equip madrileny: una Lliga (2014), una Copa del Rei (2013), una Supercopa d'Espanya (2014), dues Europa Leagues (2012 i 2018) i tres Supercopes d'Europa (2010, 2012 i 2018).  

Godín no ha especificat on continuarà la seva carrera, tot i que fa mesos que se'l vincula a l'Inter de Milà. L'uruguaià, això sí, s'ha declarat un seguidor més de l'Atlètic de Madrid: "Per mi això no és només un club: és una família, una forma de viure. Ha sigut casa meva i és difícil acomiadar-se de la casa d'un. Soc aquí per agrair i recordar tots aquests anys tan bonics que hem viscut junts", ha comentat Godín, que no ha pogut evitar emocionar-se.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut