Aleix Garcia, de Serinyà, fent parella amb Rodrigo Conde al doble scull (Reuters)

Dia 4 París 2024: Aleix Garcia i Rodrigo Conde, a la final de doble scull

La parella catalano-gallega ha marcat el segon millor temps a la seva semifinal i ha superat ronda de forma folgada
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics

Aleix Garcia i Rodrigo Conde, a la final de doble scull

Gran actuació del remer Aleix Garcia als Jocs Olímpics de París. El gironí s'ha classificat per a la final de dos sense timoner fent parella amb el gallec Rodrigo Conde. Han acabat segons de la seva semifinal i han entrat amb molta solvència a la final, que es disputarà dijous. El duo de la delegació espanyola és el vigent subcampió d'Europa i confia que podrà lluitar per les medalles.


Trittel, vent en popa cap a la medalla

Després de nou regates de vela Skiff, el català Florian Trittel ocupa la primera posició (fent parella amb Diego Botín) de la disciplina, i és cada cop més a prop d'aconseguir l'èxit en uns Jocs Olímpics. Ara queden quatre regates, tres de normals i una de doble, i tot i que encara no han quedat primers en cap ronda la seva regularitat els permeten ser dels favorits a endur-se una de les medalles de la competició.

Florian Trittel, cada cop més a prop de la medalla (EFE)
 


Debut impecable de Mar Molné

Mar Molné ha tingut un inici impecable a la fase de classificació de fossat olímpic de Tir. L'esportista de Constantí ha fet ple d'encerts en les tres primeres rondes, 75 de 75, i és líder provisional a falta de les dues rondes que es disputaran aquest dimecres.

La segona és l'altra representant de la delegació espanyola, l'andalusa Fátima Gálvez, amb 74 punts. Les sis primeres classificades desprñes de la segona jornada passaran a la final, que es disputarà diumenge. 


Hoquei herba masculí: Espanya salva els mobles

Els de Max Caldas mantenen les opcions de classificació després de salvar un empat (3-3) davant França. La selecció amfitriona s'havia posat amb 0-2 gràcies a dos gols del seu millor jugador, el jove Timothée Clement, i Espanya ha contrarestat mitjançant Álvaro Iglesias i Vilallonga.

Pepe Cunill, en els minuts finals, ha empatat el tercer gol francès, obra de Charlet. Amb un triomf, un empat i una derrota, els "red sticks", que compten amb deu catalans a les seves files, són tercers de grup i continuen en la lluita per ser als quarts de final.  

Pepe Cunill és felicitat efusivament pels seus companys (Reuters)


Marcel Granollers s'acomiada dels Jocs

El tenista barceloní, que feia parella amb Pablo Carreño, diu adéu a París després de perdre en segona ronda contra els australians Ebden i Peers per 6 a 2 i 7 a 5. Granollers tampoc va poder fer res dies enrere en dobles mixtos, i Espanya es queda cada cop amb menys opcions d'aconseguir res en una de les disciplines on tenia números d'endur-se alguna medalla.


La selecció de futbol es complica la vida contra Egipte

Espanya necessitava un punt per ser primera però la selecció d'Egipte ha sorprès els de Santi Denia, els guanya per 2 a 1 i acaben la primera fase com a líders. La falta d'efectivitat en atac d'Espanya i les concessions en defensa d'una alineació plena de jugadors no habituals els han condemnat a ser segons de grup. 


"Nadalcaraz", a quarts de final

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz han guanyat novament (6-4, 6-7 i 10-2) i s'han classificat per als quarts de final. La parella espanyola ha hagut de suar de valent contra els neerlandesos Tallon Griekspoor i Wesley Koolhof, que han anat de menys a més per forçar el tie break. Al desempat final, però, Nadal i Alcaraz han estat molt superiors i no han donat cap opció als seus rivals.


Biles guanya el seu cinquè or en uns Jocs

Simone Biles torna a regnar i guanya un or històric als Jocs de París. L'estrella texana ha fet una actuació superlativa en la final per equips i els Estats Units han pogut recuperar un or olímpic que es va escapar a Tòquio, enmig del turment mental que va viure Biles. 

Domini aclaparador ja des del primer aparell, el poltre, on Biles ha tret la millor puntuació sense fer un dels seus salts més arriscats, que ha servit perquè les nord-americanes agafessin el liderat. I no l'han deixat fins al final. Una nova medalla olímpica per a l'estrella rutilant, que ha estat capaç de salvar una caiguda en la barra d'equilibri i ha complert en les asimètriques. Però el millor estava per arribar, amb un exercici de terra amb el qual ha fet embogir els aficionats del recinte de Bercy.

Espanya supera la seva bèstia negra en waterpolo

Ahir va ser la selecció femenina qui va superar Estats Units 11 anys després. Avui la masculina ha derrotat Hongria, un equip que en els últims anys ha fet mal a Espanya, com en la lluita pel bronze dels Jocs de Tòquio. La defensa dels de David Martín ha estat esplèndida i els grans llançadors hongaresos s'han estavellat.

Un gol de Marc Larumbe el límit del descans posava el 4-3 favorable . I en el 3r i 4t període, repartint molt els gols, Espanya ha estat superior i millor en les superioritats. Ha pogut gestionar un màxim avantatge de 3 gols, que ha estat la diferència final: 10-7. La primera posició del grup, ben encarada. 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut