Imatge divulgada per la Policia d'un dels detinguts en l'operació

Detenen diversos jugadors, exjugadors i directius per suposada compra de partits

Entre els detinguts, hi ha els exmadridistes Raúl Bravo, Borja Fernández i Carlos Aranda, i el president de l'Osca, Agustín Lasaosa. Tots passaran a disposició judicial dijous.
Actualitzat

La Policia espanyola ha detingut diversos jugadors, exjugadors i directius de clubs relacionats amb la presumpta compra de partits. Entre els detinguts, segons informa Servimedia, hi ha els exjugadors del Reial Madrid Raúl Bravo, Borja Fernández i Carlos Aranda, a més de l'actual jugador Íñigo López (Deportivo). També hi ha Agustín Lasaosa, actual president de l'Osca, i Juan Carlos Galindo, cap dels serveis mèdics del club aragonès.

El partit que hauria desencadenat tota la investigació seria un Osca-Nàstic (0-1), corresponent a la penúltima jornada de la passada temporada (2017-18) a Segona Divisió. L'Osca, que ja s'havia assegurat l'ascens, va caure contra pronòstic davant un Nàstic amb gairebé 30 punts menys que necessitava els tres punts per mantenir-se. L'alt número d'apostes provinents d'Àsia i Ucraïna a favor de l'equip grana va alertar les cases d'apostes, que van bloquejar les apostes sobre aquell partit. A més, hi ha vuit partits més que estan sent investigats, entre ells el Valladolid-València (0-2) de l'última jornada d'aquesta Lliga, l'últim partit de Borja Fernández en actiu.

Els sis detinguts passaran a disposició judicial aquest dijous

Els sis detinguts per arreglar presumptament partits de Primera i Segona Divisió passaran a disposició del titular del Jutjat d'Instrucció número 5 d'Osca dijous que ve, d'acord amb el que preveu pels investigadors policials encarregats de l'operació de prorrogar la detenció a un màxim de 72 hores. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia d'Aragó (TSJA), els detinguts, el president de l'Osca, Agustín Lasaosa, el cap mèdic del club, José Luis Galindo, i quatre jugadors a Màlaga, Valladolid, Madrid i La Corunya, estaran sota arrest mentre es finalitzen totes les diligències policials.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut