Nico Williams celebra el gol en pròpia porteria de l'italià Calafiori
Nico Williams celebra el gol en pròpia porteria de l'italià Calafiori (Reuters)
futbol

Desvelen la clàusula "secreta" de Nico Williams, sensació de l'Eurocopa

Mig Europa sospira per l'MVP de l'Espanya-Itàlia, que té un preu "assequible" per als clubs rics del continent

Redacció Esport3Actualitzat

Di Lorenzo deu haver tingut malsons amb Nico Williams, una de les grans sensacions de l'Eurocopa, amb el permís del blaugrana Lamine Yamal o l'alemany Musiala. Al lateral del Nàpols li va tocar ser la seva parella de ball a l'Espanya-Itàlia, el partit més rodó que se li recorda amb la "roja" a l'extrem basc.

Escollit MVP per jugades com el xut a la creueta de Donnarumma o el recargolament que acaba amb el gol involuntari de Calafiori, aquest divendres mig Europa s'ha aixecat sospirant amb el petit de la nissaga Williams. Presidents, secretaris tècnics i entrenadors es pregunten quin és el preu d'aquest davanter elèctric de només 21 anys, entre ells els responsables de fitxar a can Barça.

La situació contractual del "17" del combinat estatal va canviar al desembre quan va renovar amb els lleons. La vinculació del futbolista es va estendre fins al 2027, però no es va informar públicament del valor de la seva nova clàusula de rescissió seguint la nova política de comunicació del club biscaí.

El preu de Nico, lluny del club dels 1.000

Tot i això, amb tants pretendents a l'aguait, la clàusula de Nico Williams no ha pogut continuar sent "secreta". Relevo va deixar escrit fa uns dies que ascendia fins als 58 milions d'euros. Sense dubte, un preu "assequible" per als clubs rics del continent. I més si el comparem amb xifres inversemblants com els 1.000 milions amb què clubs com el Barça blinden els seus joves talents, com el seu "bro" i company a l'altra banda del camp Lamine Yamal, Gavi, Pedri, Araujo o Balde.

Asseguren que Nico és feliç a Bilbao, però la seva projecció és meteòrica. Serà un estiu mogut a casa els Williams.

Anar al contingut