Imatge de l'anunci del fitxatge que ha fet l'Espanyol

OFICIAL: L'Espanyol tanca la cessió de Ronaël Pierre-Gabriel

El club blanc-i-blau reforça el seu lateral dret amb la incorporació del jugador francès fins a final de temporada
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Espanyol ja ha anunciat l'arribada, mitjançant cessió, del lateral dret que vol Diego Martínez de cara a la segona volta de la Lliga. Es tracta Ronaël Pierre-Gabriel, de 24 anys. Jugava a l'Estrasburg, però arriba cedit pel que resta de temporada pel Magúncia alemany.

L'acord és per una cessió però també hi ha una opció de compra per 2,5 milions d'euros.

El que ha estat fins ara el seu club l'estrasburg, havia anunciat la seva baixa només uns minuts abans i, fins i tot, la seva propera arribada al club perico:

"S'ha arribat a un acord entre FSV Mainz 05 i Racing per al final del préstec de RPG. Després s'incorporarà al RCD Espanyol de Barcelona amb un nou préstec fins a final de temporada. El club li desitja el millor per al futur."


Tot i la seva joventut, Pierre-Gabriel ha estat en un bon grapat d'equips. Va debutar a la Ligue 1 francesa amb el Saint-Étienne i va arribar a ser internacional sub-21 per França. Després, Mònaco, Magúncia, Brest i Estrasburg, on aquesta temporada ha jugat amb prou feines cinc partits. Juga preferentment com a lateral dret, però també ho pot fer al flanc esquerre.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut