Daniel Siebert enraona amb Sergio Ramos en un partit arbitrat al PSG en temporades passades
Daniel Siebert enraona amb Sergio Ramos en un partit arbitrat al PSG en temporades passades
Lliga de Campions

Designacions arbitrals per als catalans de la Champions: expert per al Girona, novell per al Barça

L'històric debut gironí al Parc dels Prínceps estarà dirigit per un col·legiat considerat dels millors del continent

Redacció Esport3Actualitzat

La pilota ja roda per la remodelada Champions 24-25 i s'accelera el compte enrere perquè els dos catalans entrin en competició. Aquest dimecres el Girona viurà un debut històric a la màxima competició europea visitant el temut PSG, i el Barça començarà el seu camí al camp d'un altre equip de la Lliga francesa, el Mònaco. Tot està preparat tant al Parc dels Prínceps i com a l'estadi Lluís II, també els àrbitres encarregats de dirigir els xocs.

Les designacions per a aquesta primera jornada han enviat un col·legiat expert a París i un de novell a terres monegasques. L'àrbitre del PSG-Girona serà Daniel Siebert, considerat un dels millors del continent. Als seus 40 anys ha xiulat una Eurocopa i un Mundial. A la Lliga de Campions ha dirigit 13 partits i en dos ha coincidit amb l'actual campió francès. Porta sort als parisencs, ja que en les dues ocasions s'han endut la victòria jugant a domicili: 0-5 a Bruges el curs 19-20 i 1-3 amb el Maccabi Haifa fa dues temporades. No cal dir que serà la seva estrena amb l'il·lusionat Girona.

Per al Mònaco-Barça de dijous, en canvi, la UEFA ha designat un àrbitre que acaba d'arribar a l'elit. Es tracta del neerlandès Allard Lindhout, que només ha xiulat els blaugranes com a quart àrbitre. El conjunt del Principat el coneix una mica millor, ja que a finals de juliol els va xiular un amistós al camp d'un altre participant en la Champions, el Feyenoord. 1-3 per al vigent campió del Gamper. Lindhout té 37 anys.

Anar al contingut