LLIGA DE CAMPIONS

Desfeta del PSG de Luis Enrique a Newcastle (4-1)

Els parisencs es queden sense resposta a Saint James' Park, que ha viscut una festa

Oriol VidalActualitzat
  • Un malson per a Lucho. El nou projecte del PSG ha patit una forta rebregada (4-1) al camp d'un Newcastle molt enèrgic. Saint James Park ha celebrat el seu retorn a la Champions devorant els de Luis Enrique en una primera hora molt intensa. El contundent resultat estreny el marge d'error dels parisencs. Almirón, després d'una errada increïble de Marquinhos, Burn, Longstaff i Fabian Scharr, amb un golàs en l'afegit, han castigat el campió francès, que en una mala nit d'Mbappé i Dembelé tan sols han pogut marcar per mitjà de Lucas Hernández.
  • Els francesos encara són segons, després de l'empat entre el Dortmund i el Milan. Disputadíssim, però amb ben poc encert a les àrees. Sobretot per part visitant: Tant Pulisic com Reijnders han desaprofitat dues ocasions molt clares.
  • Al grup G, el City ha superat el Leipzig per 1 a 3, tot i que el marcador no reflecteix l'esforç dels de Guardiola. En una nit de Haaland negat de cara a porteria, el gol inicial de Foden l'ha igualat al segon temps Openda. Sonaven les alarmes: després de dues derrotes seguides a la Premier, els "citizens" no es podien permetre una relliscada. I Julián Álvarez, amb un xut a l'escaire majestuós des de la frontal en el minut 83 i Doku, ja en l'afegit, han refermat els vigents campions europeus.
  • Les teòriques ventafocs del grup, l'Estrella Roja i el Young Boys, s'han repartit els punts (2-2) en un matx de moltes alternatives. El ghanès Bukari ha estat providencial per als locals. Gol i rescat en el minut 88. Abans havia marcat N'diaye i ha neutralitzat els gols suïssos d'Ugrinic i Itten, de penal.