Karim Benzema
Karim Benzema, el dia de la seva presentació amb l'Al-Ittihad
futbol

Desaparició misteriosa de Benzema a l'Aràbia Saudita: deixa plantat el seu equip i tanca les xarxes socials

El Pilota d'Or de 2022 se salta els últims dos entrenaments de l'Al-Ittihad i hauria abandonat Jeddah. Tot plegat, mentre Hisenda li reclama un impost

Redacció Esport3Actualitzat

Les últimes crítiques pel seu rendiment poden haver provocat un punt d'inflexió en l'aventura saudita de Karim Benzema. L'exgolejador del Reial Madrid hauria abandonat la disciplina del seu club, l'Al-Ittihad, segons el mitjà saudita Al-Riyadiya. Benzema no s'ha presentat als últims dos entrenaments i, en conseqüència, caurà de la convocatòria per a la propera jornada de la Saudi Pro League contra l'Al-Taï.

El francès hauria abandonat la ciutat de Jeddah sense permís i per motius que encara no ha revelat, un fet que ha generat especulacions sobre el seu futur a l'emergent campionat àrab. Citant l'entorn del jugador, alguns mitjans de Madrid apunten que el futbolista podria haver viatjat a tractar-se d'una lesió.

Tanca Instagram: difícil seguir-li el rastre

A més a més, el davanter, assenyalat especialment després de rebre una golejada a mans de l'equip de Cristiano Ronaldo, ha evidenciat el seu malestar tancant el seu compte d'Instagram, un perfil amb més de 76 milions de seguidors.

Amb tot, les seves xifres al torneig més ric no estaven sent dolentes: 12 gols i 5 assistències en 20 partits. Però amb 36 anys la paciència d'una megaestrella no és la mateixa que amb 26. Ara, sense xarxes socials, serà més difícil seguir el rastre del Pilota d'Or del 2022.

Karim Benzema, després de fallar un penal a la Saudi Pro League
Karim Benzema, després de fallar un penal a la Saudi Pro League

Tot plegat ocorre mentre el futbolista ha estat requerit per l'Hisenda espanyola per retre comptes de part dels seus ingressos a través de l'anomenada "exit tax". Es tracta d'un impost de sortida que, amb l'objectiu de combatre el frau fiscal, fa passar per caixa a certs contribuents residents a l'Estat l'última dècada que se'n van a viure a l'estranger. Sense dubte, un final d'any mogut per al lionès. 

Anar al contingut