Imatge del partit entre el Joventut i el París (@Penya1930)
Imatge del partit entre el Joventut i el París (@Penya1930)
bàsquet

Denuncien insults racistes d'aficionats del Joventut a l'Olímpic de Badalona

El París ha denunciat insults racistes de més d'un aficionat local i la Penya diu que "no permetrà que una acusació de racisme infundada" afecti la imatge del club

Redacció Esport3Actualitzat

El París ha denunciat insults racistes d'aficionats del Joventut durant el partit de l'Eurocopa d'aquest dimarts a l'Olímpic de Badalona. El club francès ha emès un comunicat en què denuncia crits d'aquest tipus contra diversos jugadors.

"Van ser sotmesos a insults racistes per part de més d'un espectador durant el partit", denuncia el comunicat. També han explicat que l'Eurolliga i els dos clubs ja treballen per "determinar els pròxims passos a seguir amb l'objectiu de no repetir aquests comportaments".

Un dels grans protagonistes del partit, el base francès Nadir Hifi, va explicar a les xarxes socials que aficionats del Joventut li havien dit "mico". No és la primera acusació d'aquest tipus d'insults al pavelló de Badalona. A principis del 2023, ja es van denunciar insults en un partit de l'Eurocopa.

Comunicat de la Penya

Aquest dijous al matí la Penya ha condemnat a través d'un comunicat qualsevol comentari o comportament xenòfob i ha defensat la imatge "històrica" del club.

"No permetrà que una acusació de racisme infundada pugui devaluar la imatge d'un club històric com el nostre, ni que es posi en dubte la integritat dels nostres socis i aficionats."

 

Anar al contingut