Dembélé revela què li va fer deixar el Barça i escollir París: "Estava escrit"
Dembélé en el seu últim any al Barça (EFE)
Futbol

Dembélé revela què li va fer deixar el Barça i escollir París: "Estava escrit"

En una entrevista a l'Équipe, el mosquit replica a la seva sequera de gols amb el PSG de Luis Enrique i rememora la sortida del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé no passa pel seu millor moment, però la sequera de gols que travessa no l'obsessiona. "Milloraré les estadístiques. Dormo bé a la nit. No jutjo les meves actuacions pels gols que marco", assegura l'exblaugrana en una entrevista a l'Équipe. El mosquit és el protagonista de la portada del diari francès, en què també recorda la seva sortida del Barça i els motius que el van dur a fer el pas cap a París.

Un pas en un moment difícil de fer, ja que era, possiblement, la millor època d'Ousmane a Barcelona. "Fins i tot van ser els meus dos millors anys, amb un entrenador (Xavi) que confiava en mi".

"Vaig dir-me que em quedaria a Barcelona. Van ser els contactes amb París els que em van fer marxar"

El president del PSG Nasser al-Khelaïfi el volia des de feia temps, ja des de la seva etapa al Dortmund (2016-2017).

Però Dembélé ho tenia clar, i ara ho ha expressat sense embuts:

"Però jo volia fitxar pel PSG. Va ser més aviat París, el que em va fer canviar d'opinió, que no pas simplement deixar Barcelona."

 

Més enllà de tots els dubtes, per al mosquit el destí a la ciutat de l'amor estava escrit.

"Estava una mica escrit que algun dia fitxaria pel PSG. Tinc molts amics, seguidors del club, que sempre han intentat convence'm perquè vingués"

 

Anar al contingut