Dembélé, seriós durant un escalfament amb el PSG
Dembélé, seriós durant un escalfament amb el PSG
futbol

Dembélé perd el somriure al PSG: sanció, arts marcials i un malson anglès

Turbulències en l'aterratge de l'extrem francès a París provinent de Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Va arribar a París il·lusionat pel projecte que li van descriure Nasser al-Khelaïfi i Luis Enrique, però, dos mesos més tard, la realitat d'Ousmane Dembélé al PSG està molt lluny de la tranquil·litat que vivia els últims temps a Catalunya. L'aterratge de l'extrem de Vernon ha estat marcat per algunes turbulències. El Mosquit viu la seva particular plaga de xinxes a la capital francesa.

El primer que crida l'atenció és el rumb erràtic a les principals competicions del conjunt de Luis Enrique. Després de l'insuls empat a zero a Clermont són cinquens a la Ligue 1 i el malson de dimecres a Newcastle els ha relegat al segon lloc del grup de la mort de la Champions. Dos dies després encara en fan mofa al nord-est d'Anglaterra.

Dembélé, de moment, té plaça assegurada a la banda dreta, però si manté la sequera de gols i assistències --0 i 1, al torneig domèstic-- pot perdre el lloc a l'encallat "quadrident" atacant que s'ha empescat el tècnic asturià. Els "haters" no han trigat a brotar. 

Sanció amb una condició

Juntament amb el seu company a la davantera parisenca, Kolo Muani, però també amb els defenses Achraf Hakimi i Layvin Kurzawa, aquest divendres Dembélé ha rebut la seva primera sanció a França. Un càstig "sui generis" i condicionat, això sí, perquè es tracta d'un partit de suspensió que només haurà de complir si reincideix. És la conseqüència d'haver seguir els càntics ofensius i homòfobs dels ultres del Parc dels Prínceps després del triomf contra l'Olympique de Marsella.

Fa uns dies l'exculer va demanar disculpes públiques. Va ser cosa de l'"eufòria", va al·legar amb voluntat eximent. Una alegria que aquesta tardor apareix amb comptagotes a la riba del Sena. Lluny queda la gresca d'aquell entrenament de finals d'agost, amb burla al Barça inclosa.

Mentre espera que la sort dins del camp faci un tomb, Dembélé acompanya els seus col·legues d'equip a vetllades d'arts marcials mixtes. Com les del seu amic Cédric Doumbé. Això sí que no ho tenia a Barcelona.

Anar al contingut