Dembélé en una imatge d'arxiu d'un entrenament amb el Barça (EFE)
Barça

Dembélé passa l'examen mèdic al PSG

Dembélé ha superat l'examen mèdic previ a la firma pel París Saint-Germain, prevista per a divendres 11

Redacció Esport3Actualitzat

El reconeixement mèdic de Dembélé, de 26 anys, ha tingut un resultat positiu, segons RMC Sport, de manera que el francès podria estar a punt per firmar el seu contracte, que seria per cinc anys.

L'operació, que havia quedat enrocada durant uns dies, estaria fixada per a divendres 11 d'agost. Mateu Alemany, director de futbol del Barça, ja ho va avançar en declaracions a TV3 durant la disputa del Trofeu Joan Gamper.

L'operació es culminarà just a temps perquè el jugador pugui ser amb el PSG a l'inici de la Ligue 1 i perquè alliberi massa salarial al Barça per poder inscriure jugadors.

Neymar i Verratti, apartats però entrenats

El brasiler Neymar i l'italià Marco Verratti s'han entrenat amb el primer equip malgrat que Luis Enirque no compta amb ells.

El director esportiu, Luis Campos, i l'entrenador, Luis Enrique, ja els hi han comunicat en persona i, fins i tot, ja els van excloure de les fotos oficials per a la temporada que ve.

Tot i això, Neymar i Verratti no han estat relegats a entrenar de forma separada amb els apartats del primer equip; no és el cas de Kylian Mbappé, represaliat per negar-se a prolongar el contracte amb el club.

Anar al contingut