Dembélé amb Xavi a la Ciutat Esportiva durant un entrenament
Dembélé amb Xavi a la Ciutat Esportiva durant un entrenament
barça

Dembélé ja és a París per firmar amb el PSG després d'un final amarg a Barcelona

El jugador marxa a París sense cap comunicat oficial i transcendeix l'última conversa amb Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Dembélé ja és història del Barça. El jugador francès ja ha arribat a París amb un vol privat i sense fer cap comunicat per passar revisió mèdica i firmar amb el PSG. L'extrem francès firmarà un contracte nou fins al 2028 i el seu nou club pagarà 50 milions d'euros pel seu traspàs. 

El final a Barcelona ha estat amarg. El seu agent en cap moment ha vist de bon ull la directiva del Barça i, finalment, Dembélé també ha carregat contra l'entorn blaugrana. El diari As ha destapat l'última i difícil conversa que va tenir el francès amb Xavi. 

El tècnic ha descobert el Dembélé més malfiat. Segons el francès, el Barça ja tenia plans de vendre'l i fins i tot el volia com a moneda de canvi per Mbappé juntament amb Gavi i Raphinha. "Ningú es riu de mi", va arribar a dir el jugador, que tenia la percepció que el club se'l volia treure de sobre.

El jugador també va dir a Xavi que la seva intenció era quedar-se, però en un ambient sa. Finalment, una oferta econòmica tres vegades superior li ha fet canviar Barcelona per París. 

El Barça, a desencallar moviments

I mentrestant a Barcelona, Laporta, Deco i Alemany mentenien aquest dijous una reunió decisiva per desencallar moviments de mercat. En la seva batalla amb el fair play financer, el Barça només guanyarà uns 20 milions d'euros entre salari estalviat i traspàs de Dembélé.

Anar al contingut